Duurzame inkoopacties huizen volendam

Algemeen
Zonnepanelen kunnen grootschalig worden ingekocht om geld te besparen.
Zonnepanelen kunnen grootschalig worden ingekocht om geld te besparen. Foto: Pixabay

EDAM -VOLENDAM - De gemeente Edam-Volendam start met een grootschalige inkoopactie voor onder andere zonnepanelen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas in samenwerking met Winst uit je woning.

Eind oktober ontvangen alle woningeigenaren een brief van de gemeente met informatie over deze actie waarbij men flink kan besparen.

Door de grootte van het project en de efficiënte aanpak is het mogelijk kwaliteit, service en aantrekkelijke prijzen aan te bieden.

Investeren

Hierdoor kunnen de investeringen nog sneller terugverdiend worden. Geïnteresseerden kunnen zich voor 21 december 2020 vrijblijvend inschrijven op winstuitjewoning.nl. Het aanbod in de brief is speciaal gericht op het bouwjaar van de woning. Het gaat om de volgende maatregelen:

Spouwmuurisolatie, zonnepanelen, vloerisolatie, isolatieglas: minder tocht en lagere energielasten, optimaliseren van de CV, installatie Hybride warmtepomp: tot 20% besparen op de energierekening.

Advies

Na het aanvragen van een offerte voor spouwmuur- en/of vloerisolatie komt de adviseur langs voor een onafhankelijk advies.