Bedenk een naam voor de bouwspeelplaats De Broeckgouw

Algemeen
Hutten bouwen, vuurtje stoken, klimmen; het kan straks allemaal bij de bouwspeelplaats.
Hutten bouwen, vuurtje stoken, klimmen; het kan straks allemaal bij de bouwspeelplaats. (Foto: Pixabay )

VOLENDAM - De bouwspeelplaats in Volendam wordt in juli feestelijk geopend. Straks kunnen kinderen tussen de zes en twaalf jaar hier creatief en technisch bezig zijn. Hutten bouwen, klimmen, spelen, vuurtje stoken, het kan allemaal op de bouwspeelplaats Maar na jaren van bedenken en regelen ontbreekt er nog één ding: de naam! 

De bouwspeelplaats is niet alleen voor kinderen maar ook voor andere doelgroepen. Denk daarbij aan het bieden van vrijwilligerswerk, maatschappelijke stages en werkervaringsplaatsen.  Hoe moet de bouwspeelplaats in de Broeckgouw gaan heten? De gemeente vraagt iedereen een leuke naam te bedenken voor de speelplaats. 

Wie heeft het beste idee? Heb jij een goed idee voor de nieuwe naam? Stuur dan nu jouw idee naar: info@edam-volendam.nl.  Iedereen mag meedoen aan de prijsvraag.Je mag maximaal twee namen insturen. Je hebt tot dinsdag 1 juni de tijd om ie nieuwe naam in te sturen. Je stuurt jouw naam naar: info@edam-volendam.nl Over de inzendingen wordt geen correspondentie gevoerd.

In juni wordt de winnaar bekend gemaakt en tijdens de  opening wordt de naam onthuld. En natuurlijk krijgt de winnaar een mooie prijs. Doe je mee?!