Masterclass Ruben Hoeke & Ralph de Jongh

  Nieuws
Ruben Hoeke & Ralph de Jongh vertellen over hun drijfveren als muzikant. (Foto's: aangeleverd)
Ruben Hoeke & Ralph de Jongh vertellen over hun drijfveren als muzikant. (Foto's: aangeleverd) (rodi.nl)

EDAM - Ruben Hoeke en zanger/gitarist Ralph de Jongh geven donderdag 24 mei een bijzondere masterclass in de Harmonie. Hoe stel je een band samen en wat komt erbij kijken als je een plaat opneemt? En hoe gaat dat met reizen, repeteren en management? Ook komen de gitaren, versterkers en effecten aan bod. Uiteraard zullen ze spelen en is er zelfs een mogelijkheid met ze mee te jammen. Vergeet dus niet je instrument mee te nemen!
Hoekes liefde voor gitaarmuziek begon toen hij op dertienjarige leeftijd plots het gitaarintro van 'Sweet Child O' Mine' hoorde. Gitarist Slash inspireerde hem direct om gitaar te gaan spelen. Ruben Hoeke vierde vorig jaar zijn 25-jarig jubileum, werd meerdere malen uitgeroepen tot ‘Nederlands Beste Gitarist’ en deelde het podium met talloze nationale- en internationale topmuzikanten.
In het Nederlandse bluescircuit staat Ralph De Jongh bekend als een bij uitstek Live artiest die de blues op zijn eigen onstuimige manier expressief weet te brengen. Volgens John Derksen, bluesliefhebber bij uitstek, is Ralph een van de beste Nederlandse singer-songwriters. Onverwacht en al kronkelend over het podium grijpt hij de luisteraar bij de keel.
Benieuwd naar het spel en de verhalen van deze twee rasmuzikanten? Vraag ze dan het hemd van het lijf tijdens deze unieke masterclass in de Harmonie! Er is beperkt plaats voor deze masterclass op 24 mei 2018, aanvang: 20:00 uur. Entree 15 euro. Zie ook www.harmonie-edam.nl of mail naar info@harmonie-edam.nl.

Meer berichten