Inschrijving huttendorp geschiedt via loting.
Inschrijving huttendorp geschiedt via loting. ((Foto: aangeleverd))

Inschrijving huttendorp via loting

ENKHUIZEN – 200 Enkhuizer kinderen (6 tot 12 jaar) kunnen in de vakantieweek van 16 tot en met 19 juli weer meedoen aan het Huttendorp in het Wilhelminaplantsoen. Het welzijnswerk van Welwonen hanteert dit jaar een ruime inschrijvingsperiode tussen 1 en 16 april op www.welwonen.nu. De uiteindelijke deelname verloopt via loting. De deelnemers ontvangen 24 april een e-mail.

Met hun eigen hamer gaan kinderen vier dagen lang hutten timmeren. Op dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur. Daarnaast worden nog allerlei andere leuke activiteiten georganiseerd.

Meer dan zestig vrijwilligers zorgen ervoor dat de kinderen veilig kunnen genieten van het evenement. De kinderen nemen zelf hun boterhammen mee en de organisatie zorgt voor drinken en tussendoortjes. Alléén op vrijdag mag de broodtrommel thuisblijven, dan is de lunch geheel verzorgd.

Meedoen kost € 17,50 per kind en € 15,00 voor ieder volgend kind uit eenzelfde gezin. Mensen die krap bij kas zitten kunnen bellen met de gemeente Enkhuizen (0228 - 360 100) voor een bijdrage uit het sociaal-culturele participatiefonds.

Meer berichten