(Foto: aangeleverd)

Gym Challenge bij Vek-Wik

ENKHUIZEN - Gymnastiekvereniging Vek-Wik organiseert zaterdag 20 april tussen 10.00 en 14.00 uur voor de eerste keer een gym challenge in sporthal de Drecht. Een sportief familie-evenement dat in het teken staat van bewegen, gezond eten én gezelligheid. Bedoeld voor duo's van jonge (klein)kinderen van 3 tot en met 6 jaar met hun opa, oma, vader of moeder.

De challenge, tevens wedstrijd tegen andere duo's, gaat om het volbrengen van een gymparcours en het verzamelen van zoveel mogelijk punten. Het parcours duurt ongeveer een uur en is geschikt voor jong en oud. Zoals springen, balanceren, gooien, dribbelen en klimmen. Elk ingeschreven duo betaalt € 5,00 en krijgt een goed gevulde goodie bag met een mooie familieherinnering.

Aanmoediging

Vek-Wik roept supporters op voor de nodige aanmoediging. Er zijn gezonde hapjes en drankjes verkrijgbaar en er zijn genoeg randactiviteiten te doen. Kinderen kunnen zich vermaken op de air tumblingbaan of zich laten schminken in de schminkhoek. Het publiek kan genieten van een demonstratie van de springploeg van Vek-Wik. En met de lootjes van het Rad van Avontuur zijn mooie prijzen te winnen. De Paashaas loopt ook rond en iedereen kan op de kiek in de ingerichte fotobooth.

Onder het mom 'Jong en oud, samen voor goud' roept Vek-Wik vooral de ouderen op om in beweging te komen en zich in te schrijven met hun kleinkind. Maar natuurlijk zijn vaders of moeders met hun kind ook van harte welkom. Het gymevent is voor iedereen, leden én niet-leden. De starttijd voor de duo's ligt tussen 10.00 en 13.00 uur en is afhankelijk van het aantal deelnemers. Na aanmelding wordt de starttijd bekend. De zaal is open vanaf 09.30 uur. Aanmelden kan op www.vekwik.nl. De betaling volgt contant aan de zaal.

Meer berichten