Van links naar rechts Piet Karsten, Anja Buysman, Jan Steltenpool en Angeline van der Zwaan
Van links naar rechts Piet Karsten, Anja Buysman, Jan Steltenpool en Angeline van der Zwaan ((Foto: aangeleverd).)

Groot feest op de Jozefschool

VENHUIZEN - Op de Jozefschool is het op vrijdag 28 juni groot feest met een lach en een traan. Drie leerkrachten nemen afscheid van de Jozefschool in Venhuizen. Twee leerkrachten vieren hun 40-jarig onderwijs jubileum (een hiervan neemt ook afscheid).

Juf Angeline van der Zwaan stopt na 31 jaar met het lesgeven. Zij gaat haar man assisteren in de keukenbranche van KVIK keukens. Juf Anja Buysman verlaat de school na 41 jaar dienst. Zij gaat met vervroegd pensioen om samen met haar man met de camper eropuit te gaan.

Meester Jan

Meester Jan Steltenpool gaat na 40 jaar het onderwijs gediend te hebben ook met vervroegd pensioen. Hij vindt het mooi geweest. Gaat ook met zijn eigen gemaakte campertje Nederland verkennen en gaat meer tijd besteden aan zijn muziekliefhebberij, bij de bands Whattsap en de Bretels.

Circus

Meester Piet Karsten viert ook zijn 40-jarige onderwijzersjubileum. Gelukkig voor de school blijft hij nog even lesgeven. We vieren de hele dag feest en het thema is: 'circus' Het wordt een onvergetelijke dag.

Bevlogen

Deze onderwijs-kanjers verdienen een spetterend afscheid. Met een lach en een traan, omdat drie bevlogen mensen het onderwijs gaan verlaten.

Meer berichten