Het Enkhuizer Koor is een groot, gemengd koor met een goede onderlinge band en gezelligheid hoog in het vaandel.
Het Enkhuizer Koor is een groot, gemengd koor met een goede onderlinge band en gezelligheid hoog in het vaandel. ((Foto: aangeleverd))

Kennismaken met Enkhuizer Koor

ENKHUIZEN - Het Enkhuizer Koor organiseert in het najaar zangavonden voor liefhebbers van muziek. Op vier woensdagavonden - 2, 9, 16 en 23 oktober - leren zij meer over de beginselen van (koor-)muziek en maken zij bovendien kennis met het Enkhuizer Koor.

De avonden zijn een soort zangworkshop waarbij de deelnemers handige tips krijgen over zangtechniek en koorzang, en een mooie indruk krijgen hoe leuk het is om te zingen bij het Enkhuizer Koor. Voor deelname aan die vier avonden wordt tien euro gevraagd. De zangavonden in oktober zijn van 19.30 tot 21.15 uur in de filmzaal van het Zuiderzeemuseum.

Het Enkhuizer Koor is een groot, gemengd koor met een goede onderlinge band en gezelligheid hoog in het vaandel. Het repertoire is zeer divers, van zeemanslied tot musical. Veel nummers zijn speciaal voor het koor vierstemmig gearrangeerd. Dirigent van het koor is Majan Wiersma en pianist is Simon de Boer. Op www.enkhuizerkoor.nl is meer informatie te vinden.

Aanmelden kan via secretariaat@enkhuizerkoor.nl of 06-38120481.

Meer berichten