(Foto: fotostudio ruiter)

Figuranten gezocht voor Lichtjesavond

ENKHUIZEN - Enkhuizen bij Kaarslicht wordt dit jaar voor de 21ste keer georganiseerd in de oude vissersbuurt 't Suud; rondom de ZuiderHavendijk, de oudste haven van Enkhuizen, en op de Breedstraat, waar ook nog steeds de oude V.O.C. huizen staan met hun authentieke sfeer. De start is dit jaar in de Westerkerk op de feestelijk versierde Westerstraat.

Verkleed

Lichtjesavond vindt dit jaar 21 december plaats en kent een geheel nieuwe en frisse opzet. De organisatie nodigt mensen uit om verkleed op de route te lopen in diverse kerstoutfits. Gedacht wordt aan gezinnen of vriendengroepjes van twee tot zes personen. Zonder toneelervaring, als gewone alledaagse mensen. Men kan actief (met tekst) of als bezienswaardigheid (zonder tekst) meewerken aan deze sfeervolle avond. Natuurlijk zijn ook performers, voorlezers, standbeelden of kleine toneelgroepjes meer dan welkom. Samen met de bewoners, de vele kerkjes met muziek en de middenstand op de route wordt het weer een gezellige avond.

Bijzondere ervaring

De opzet: een bijzondere ervaring voor deelnemers, terwijl de organisatie de kleding en aankleding verzorgt! Meer info via enkhuizenbijkaarslicht.nl.

Meer berichten