Winnaars van de supercup, Tanja en Herman v.d. Berg.
Winnaars van de supercup, Tanja en Herman v.d. Berg. ((Foto: aangeleverd))

Winnaars tuinkeuringen Groei & Bloei

ENKHUIZEN - Tanja en Herman v.d. Berg uit Venhuizen hebben de supercup gewonnen van de tuinkeuringen 2019, georganiseerd door Groei & Bloei afdeling Enkhuizen e.o.

Voor de tuinkeuringen prijs 2019 komen tuineigenaren in aanmerking die hun tuin hebben opgesteld tijdens de jaarlijkse open tuinen dag op 22 juni. Afgelopen jaar hebben 22 tuinen meegedaan aan deze tuinkeuringen. Betreffende tuinen zijn drie keer gekeurd; in april, eind juni en begin september.

De tuinen worden ingedeeld op grootte: poule A: t/m 200 m2; poule B tot 500 m2 en poule C boven de 500 m2. Er wordt gelet op ontwerp, assortiment, onderhoud en algemene indruk. Ook wordt gekeken naar de aanwezigheid van bollen en knollen. De keuringen voor de zes tuinen die meedoen in de supercup worden zes keer gekeurd.

De uitslagen

In poule A ging de eerste prijs naar Ans Hoff uit Bovenkarspel en de tweede prijs naar Jaap Fortman uit Bovenkarspel. In poule B ging de eerste prijs naar Dirk Hauwert, Bovenkarspel. De tweede plaats was voor Chris Vahl uit Venhuizen. In poule C ging de eerste plaats naar Kees Wijnker uit Venhuizen en de tweede plaats naar Wings of Change uit Andijk. De Supercup, de eerste plaats, ging naar Tanja en Herman v.d. Berg uit Venhuizen. In de categorie bollen en knollen ging de prijs naar Piet Huver uit Bovenkarspel.

Supercup

De winnaars van de supercup, Tanja en Herman v.d. Berg, wonnen de prijs voor het derde jaar waarmee de wisselbeker in hun bezit blijft.

Meer berichten