Eline heeft ondersteuning nodig bij het afmeten van de ingrediënten.
Eline heeft ondersteuning nodig bij het afmeten van de ingrediënten. ((Foto: Michiel Ploeg))

Wie helpt Eline in Enkhuizen met koken?

ENKHUIZEN - Jouw hobby verrijkt je leven. Maar wist je dat je ook het leven van anderen ermee kunt verrijken? Mensen met een beperking ervaren vaak een drempel om mee te doen. Samen met jou wordt dat makkelijker. En veel gezelliger. Samen doen, dan?

"Ik, Eline Dol, word blij van koken en bakken. Nieuwe recepten proberen vind ik leuk en ik leer graag van anderen. Ik kook en bak op maandag- en donderdagmiddag in 'Whats In', een inloophuis in Enkhuizen voor mensen met een beperking. Ik heb ondersteuning nodig bij het afmeten van de ingrediënten en soms bij het lezen van de recepten.

Of help je me liever met iets anders, zoals houtbranden of figuurzagen? Doe ik namelijk ook graag. Leuk om je dan te ontmoeten en te kijken wat we samen kunnen maken. Door mijn afasie duurt het soms wat langer voordat ik uit mijn woorden kom en mijn rechterarm werkt niet altijd mee. Maar als jij geduld hebt en van een grapje houdt, kunnen we samen met veel plezier aan de gang.

E-mail even naar Whats In: whatsin@esdege-reigersdaal.nl. Of bel: 06-22938724. De begeleiders Anja, Karin, Janne en Janneke zijn er dagelijks tussen 11.00 en 17.00 uur."

Esdégé-Reigersdaal ondersteunt mensen met een beperking bij het vormgeven van hun eigen leven. Omdat iedereen gelijkwaardig is en eenieder uniek.

Op zoek naar verrijkend vrijwilligerswerk? Ga naar www.werkenbijesdege-reigersdaal.nl

Meer berichten