Coverband Slingshot negen feestnummers diede gang erin houden.
Coverband Slingshot negen feestnummers diede gang erin houden. (Foto: Aangeleverd)

Slingshot zet boel op stelten

ENKHUIZEN - Het is zover. Komende zaterdag 1 februari is het Prinsenbal met de negenkoppige feestband Slingshot. Alle remmen kunnen los!

Deze sympathieke en energieke negenmansmansformatie met rockende gitaren en een opzwepende blazerssectie, blaast je omver met herkenbare en dansbare nummers van af de jaren zestig tot nu. Niet meezingen met alle hits en herkenbare tracks die voorbij komen, is nog best lastig. En stilstaan lijkt nauwelijks mogelijk wanneer de feeststemming iedereen heeft bereikt!

Skihut

Carnavalsvereniging De Haringhoppers is blij dat de coverband Enkhuizen aandoet. "Slingshot neemt feesten héél serieus en is van mening dat iedereen gelijk is én dat iedereen mee moet doen. Daarom wordt ook aan iedereen gedacht met hits van Gers Pardoel tot de Beatles, van Doe Maar tot Daft Punk. Frontman Roy en de Slingshot mannen laten de de stijlen pop, Hollands, rock, dance, urban en skihut allemaal voorbij komen! Wil je dus samen feesten met Slingshot? Kom dan naar Enkhuizen voor Prinsenbal."

Carnaval

Het Prinsenbal is het opwarmertje voor het echte carnaval in het weekend van 22 februari 2020. Zaterdagavond 22 februari is De Nieuwe Doelen gegarandeerd één grote hossende massa. Bernard Karsten en Miles Leeuw zetten de tent dan op zijn kop met hun zeer uitgebreide feestrepertoire. "Als Bernard begint met zingen is het feest en dat houdt de hele avond niet meer op."

Prinsenbal 2 februari begint om 21.00 uur en duurt tot 01.00 uur. De entree is 5,00 euro. Leden gratis. De Nieuwe Doelen, Spoorstraat 2 in Enkhuizen.

Meer berichten