wandelgroep Stede Broec weer van start

Algemeen
Uurtje in de week samen wandelen onder begeleiding.
Uurtje in de week samen wandelen onder begeleiding. (Foto: archief)

GROOTEBROEK - Wandelen is populair en dat is niet vreemd. Bijna iedereen kan wandelen en er is weinig voor nodig maar in een groepje wel zo gezellig.

Wandelgroep Stede Broec start weer vanaf 14 april 2021. De wandelgroep loopt iedere woensdagavond; er wordt gelopen onder begeleiding van trainers van Sport Wandelschool Westfriesland. Deelnemers kunnen drie of vijf kilometer afleggen, gedurende ongeveer een uur. Er wordt gewandeld met inachtneming van de huidige coronamaatregelen, met aandacht voor de loopwijze en met enkele spierversterkende oefeningen. De start is om 19.30 uur vanaf de parkeerplaats bij dorpshuis De Stek, Op de Hoef 36 in Grootebroek.

Samen wandelen

Normaal is er na afloop de mogelijkheid om een kopje koffie/thee te nuttigen. Als De Stek weer open mag, wordt ook hiermee weer begonnen. Deelname is voor jong en oud. De eerste wandeling is gratis. De periode loopt tot woensdag 29 september 2021. De kosten voor deze periode is in totaal 25,00 euro. Samen wandelen levert vaak nieuwe en gezellige contacten op. Beginnen is vaak lastig, maar samen lopen stimuleert om het vol te houden.

Wandelgroep Stede Broec

Informatie en inschrijven kan bij Carina via 06 53939842 of Theo via 06 53156999 en via Info@sportwandelschool.nl.

Maatschappelijk Sportakkoord

De wandelgroep is voortgekomen uit het Maatschappelijk Sportakkoord van de gemeente Stede Broec.