Cinema Enkhuizen zwaait deuren open

Algemeen
Cinema Enkhuizen in de Drom.
Cinema Enkhuizen in de Drom. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - De cultuursector heeft het groene licht gekregen en mag haar deuren weer openen, zo ook Cinema Enkhuizen. Het filmtheater is enthousiast om weer bezoekers te mogen ontvangen. Margret Wagenaar, directeur van Cinema Enkhuizen, laat weten hoe de plannen van de heropening eruit zien.

Door: Jordy Gomes

Cinema Enkhuizen zwaait de deuren van de Drommedaris wijd open om het publiek weer met een brede lach te ontvangen. Voor de sluiting draaide er nog een aantal films die opnieuw worden opgenomen in het aanbod, waaronder: Alles op Tafel, House of Gucci en Sing 2. Hier worden West Side Story en Amelie aan toegevoegd. 

Margret Wagenaar heeft onder meer de gezamenlijke kijkervaring in het donker van de filmzaal gemist, evenals de fijne samenwerking met het gehele team van Cinema Enkhuizen en Cinema Oostereiland in Hoorn. Margret gaat verder met: “Ik kijk uit om weer blije gezichten te kunnen ontvangen in onze zalen. Zo kan iedereen weer gezamenlijk genieten van film.”

Filmzaal en online

Met de heropening van Cinema Enkhuizen mag ook het online filmtheater niet verloren gaan. Platform PICL heeft enorm geholpen in de tijd dat de deuren van bioscopen en theaters op slot moesten. Margret zegt hierover: “PICL is een mooie kans voor het publiek om onze films online te bekijken. Op deze manier bieden bezoekers tevens ook financiële steun aan Cinema Enkhuizen. Dankzij de heropening is het ook weer mogelijk om onze mooie filmzaal in de Drom te bezoeken. Bekijk het complete filmaanbod, er is voor ieder wat wils.”

‘De steun deed ons heel erg goed’

Namens het gehele team van Cinema Enkhuizen wil Margret Wagenaar een bedankje uitbrengen voor de steun die het filmtheater ontving van het vaste filmbezoek. Ze sluit af met: “De steun deed ons heel erg goed. Enorm bedankt voor alles en hopelijk tot snel.” Kijk voor meer informatie en het volledige filmaanbod van Cinema Enkhuizen op www.cinemaenkhuizen.nl.