Kungfu lessen Enkhuizen gestart

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Adobestock)

ENKHUIZEN - De lessen kungfu in Enkhuizen zijn weer van start gegaan. Deze lessen vinden plaats op de maandag en donderdagavonden. Hierbij is er maandag les in gymzaal de Bonte Veer en op donderdag vindt de les plaats in gymzaal de Wiekslag. Iedereen vanaf vijftien jaar en ouder kan zich aanmelden.

Kungfu uitoefenen heeft verschillende gezondheidsvoordelen, deze variëren van het verbeteren van jouw fysieke conditie tot het ontwikkelen van een gezonde en positieve gemoedstoestand. Wie met regelmaat kungfu traint verbeterd hiermee zijn conditie, zelfvertrouwen en reflexen. Je ontwikkeld een stukje zelfreflectie, verlaagt stress en verbeterd je weerbaarheid.

Lestijden

Elke maandag is er les in gymzaal de Bonte Veer tussen 20:15 - 21:15 uur. Op de donderdag is er les in gymzaal de Wiekslag van 19:30 - 21:00 uur. De voorgeschreven maatregelen worden hierbij gehanteerd zodat iedereen op een veilige manier kan sporten. Jezelf aanmelden (ook voor een proefles) kan via: 06-45774097 of info@vanarkacademie.nl. Kijk voor meer informatie op www.vanarkacademie.nl.