Geanne van Soelen.
Geanne van Soelen. ((Foto: Nienke van Soelen))

Popsongs in Venhuizen

ENKHUIZEN - Geanne van Soelen zingt zondagmiddag 19 mei een zeer gevarieerd pop-repertoire met Dick Grasman op de vleugel en aan het orgel van de NH kerk te Venhuizen, Cultureel centrum De Triangel.

Zangeres Geanne van Soelen en pianist/organist Dick Grasman staan garant voor een bijzonder optreden. Bijzonder is vooral de combinatie popsongs met kerkorgelbegeleiding. Beiden waren getroffen door het orkestrale effect, dat deze combinatie opleverde. Het uiteenlopende repertoire omvat popsongs van onder anderen Yes, Kiki Dee, Carole King, Burt Bacharach en Enya, maar ook Nederlandstalige 'luisterliedjes' van Herman van Veen, Eefje de Visser, Jacques Brel en Stephanie Struijk. Twee liederen met teksten van Huub Oosterhuis, die gezongen werden door zijn dochter Trijntje, zullen ook klinken.

Gastzanger

Als gastzanger treedt deze middag Gerrit Boonen op, net als Geanne en Dick wonend in Enkhuizen. Hij doet met twee duetten en twee medleys van nummers van The Beatles mee. Op het programma staat verder een orgelsolo over vier popnummers, waarbij te horen is wat voor een prachtig orgel deze kerk bezit.

Het betreft een uniek concert op 19 mei aanvang 15.30 uur: Popsongs, Vleugel en Kerkorgel in Cultureel Centrum De Triangel/NH Kerk, Kerkweg 113, 1606 AN Venhuizen. Entree: € 12,50 kinderen tot 16 jaar € 6,50. Inclusief pauzeconsumptie. Reserveren kan: info@triangel-venhuizen.nl

Meer berichten