De Dijk.
De Dijk. ((Foto: aangeleverd))

De 46e editie van de 40MM

REGIO - De 40MM sponsorwandeltocht wordt zaterdag 1 juni voor de 46e keer georganiseerd. De gezelligste sponsorwandeltocht in West-Friesland! Zoals bekend wordt echt al het sponsorgeld gebruikt voor vele projecten in de minder ontwikkelde landen.

Ga zelf ook de uitdaging aan om gezellig mee te wandelen, er zijn verschillende korte routes en een kinderroute dus deelnemers hoeven niet per se de volle 40km te wandelen. Het is niet alleen een mooie dag waarop de medemens centraal staat, want door het sponsorgeld kunnen er ook weer vele projecten ondersteund worden. Tijdens het wandelen zijn er verschillende stempelposten die bemand worden door vele vrijwilligers uit heel West-Friesland. Zij laten op de stempelpost zien voor welke projecten zij zich het hele jaar inzetten daarnaast is er ook weer een pannenkoeken post, waar tegen een vrijwillige bijdrage een heerlijke pannenkoek verkrijgbaar is.

Inschrijven!

Inschrijf formulieren zijn via de website www.40mm.nl verkrijgbaar en overal waar een raambiljet met - hier inschrijfformulier 40MM -hangt (€3,00). Zorg daarnaast voor een groot aantal sponsoren om zo een mooie bijdrage te kunnen leveren! Op de website is alle informatie te vinden over de routes, daarnaast ook de start- en eind tijden voor de verschillende routes. Tot ziens op 1 juni bij de 40MM te Venhuizen!

Meer berichten