Nieuw gemeentemagazine Drechterland in de bus.
Nieuw gemeentemagazine Drechterland in de bus. ( (Foto: aangeleverd))

Nieuw gemeentemagazine Drechterland in de bus

DRECHTERLAND - In samenwerking met de gemeente Drechterland presenteert Akse Media het nieuwe gemeentemagazine Drechterland 2019; een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente.
In het magazine zijn interessante artikelen en informatie te vinden over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Tevens kan gebruik worden gemaakt van de digitale gids, de SmartMap via http://drechterland.smartmap.nl. Wie na 7 februari nog geen magazine heeft ontvangen, kan er een afhalen op het gemeentehuis. Ook kan de SmartMap een bladerbare versie (E-book) worden ingezien. 

Gratis app
Naast het magazine en de digitale gids is er een gratis gemeentegids app beschikbaar. Met deze gids voor tablet of smartphone kunnen 1.9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, altijd en overal worden geraadpleegd. Daarbij bestaat de mogelijkheid om vanuit een vermelding een website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen met een organisatie, vereniging of bedrijf. Ook leidt de app haar bezoekers vanaf de plek waar men zich bevindt naar de dichtstbijzijnde vestiging via de routefunctie.

Drempelvrije status
De digitale gids heeft wederom de hoogst mogelijke drempelvrije status behaald. Dit betekent dat de site goed toegankelijk is voor iedereen inclusief ouderen en mensen met een functiebeperking. Ook is het mogelijk om de gids in drie verschillende aangepaste leesvormen op te vragen: in braille, grootlettertype of gesproken als daisy-cd-rom. 
Het gemeentemagazine is gedrukt op gecertificeerd papier en mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Wijzigingen kunnen worden doorgegeven aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentemagazine Drechterland) of bel (0223) 673 010. 

Meer berichten