De werf van Koper staat vol verrassingen

  Bedrijf in Beeld

ONDERDIJK - De afgelopen weken kreeg De werf van Koper weer veel mooie materialen binnen in de handelswerf. Zowel nieuw als gebruikt, want recycling vindt de ondernemer -zeker tegenwoordig- een belangrijk gegeven.

Voor de liefhebber heel mooie zware merantidelen in diverse maten en afmetingen en prachtige grenen delen in de maat 38 x 235. Een partij betonplex platen van eerste kwaliteit én een partij prachtige platen okoume in verschillende diktes.

Energiebesparing

Met het oog op energiebesparing en milieu; grote rollen Knauf isolatiedekens en tevens opnieuw binnen een flinke voorraad gebruikte roofmate platen met een dikte van 6 cm. De werf van Koper heeft een mooie verrassing voor haar klanten. Een enorme partij Kingspan Sandwichpanelen met profielen, ongebruikt! Voor de tuin; diverse schuttingschermen, nieuw en vriendelijk geprijsd.

Alle soorten en maten

Uiteraard vinden klanten naast dit alles bij De werf van Koper altijd vele soorten hout, plaatmateriaal, deuren, ramen en kozijnen. Op dit moment staat er een flinke partij nieuw vuren CLS/SLS in diverse lengtes op voorraad. Profiteer van deze mooie actie: 38 x 170 met een lengte van 3 meter voor 7,50 euro per stuk. Op is op! Zie de advertentie op deze pagina.

Openingstijden

Tijdens de komende wintermaanden is De werf van Koper geopend van woensdag tot en met zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur. Dinsdag alleen op afspraak. Maandag gesloten! De werf van Koper, Nes 178 in Onderdijk. Telefoon 0228 586989 of dewerfvankoper.nl.

Meer berichten