Beweegmarkt voor senioren

  Nieuws

VENHUIZEN - Het is belangrijk om actief te blijven. Door regelmatig bewegen, blijft men fit en dat draagt bij aan de gezondheid. Samen bewegen is nog gezellig ook. De gemeente Drechterland ondersteunt 65-plussers om actief te blijven. In samenwerking met Team Sportservice West-Friesland nodigt de gemeente senioren uit voor de Beweegmarkt 65 Venhuizen. 
 Op zoek naar een passende activiteit? Weten hoe het gesteld is met de fitheid? Krijg tijdens de beweegmarkt antwoorden op deze vragen.Ook wie een chronische aandoening heeft, kan meedoen. Doe mee met de verschillende introductielessen, onder meer van openluchtzwembad Het Hemmerven, Omnivereniging A.S.V. 55 en Meer Bewegen voor Ouderen.
De markt vindt vrijdag 2 maart plaats van 10.00 tot 13.00 uur in het Dorpshuis Venhuizen, Twijver 66 in Venhuizen. Meer informatie of aanmelden voor 25 februari via lvandenberg@teamsportservice.nl of bel 0229-287700. Vermeld naam, adresgegevens, telefoonnummer en geboortedatum en deelname aan de fitheidstest.  

Meer berichten