Leif de Leeuw bij Club Jazz & Pop in Cultura

  Nieuws
Leif de Leeuw Band. (Foto: aangeleverd)
Leif de Leeuw Band. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ANDIJK - Bij Club Jazz & Pop in Cultura Andijk vindt zaterdag 17 maart een spetterend optreden plaats van talentvolle bluesgitarist Leif de Leeuw met zijn band. Deur open 21.00 uur.
Leif de Leeuw, gitarist en oprichter van de Leif de Leeuw band, won vanaf jonge leeftijd al diverse muziekprijzen. Zo won hij tot twee keer toe de Sena Young Talent Guitar Award (2009 en 2013) en werd hij in 2016 door de lezers van het magazine ‘De Gitarist’ uitgeroepen tot beste blues(rock) gitarist van de Benelux. Voor 2017 is hij twee maal genomineerd voor deze prijs; als ‘Beste Gitarist Benelux’ én ‘Beste Blues(rock)/country/folk gitarist’.
Ook de band, bestaande uit Leif de Leeuw (gitaar), Tim Koning (drums), Boris Oud (basgitaar) en Britt Jansen (gitaar en vocals), viel meerdere malen in de prijzen. Zo wonnen zij eind 2014 de Dutch Blues Challenge en werden ze in 2015 uitgeroepen tot ‘Best Band 2015’ door de European Blues Awards. De band sleepte dan wel twee blues-prijzen binnen, maar zij laten zich niet beperken door muzikale grenzen. Meerdere stijlen, zoals funk, soul, roots, fusion, country en rock zijn terug te horen in hun muziek.
Entree regulier: € 7,50,-. Entree donateur/65: € 5,-. Onder de 25 jaar gratis entree. Vergeet dan niet een ID mee te nemen.

Meer berichten