Beleef de geschiedenis van Enkhuizen met verhalenverteller Johannes

  Nieuws
Meesterverteller Johannes neemt mensen mee op een speurtocht langs de verborgen schatten uit de stadsgeschiedenis van Enkhuizen. (Foto: Storytrail.nl/Rachel de Liefde)
Meesterverteller Johannes neemt mensen mee op een speurtocht langs de verborgen schatten uit de stadsgeschiedenis van Enkhuizen. (Foto: Storytrail.nl/Rachel de Liefde) (rodi.nl)

ENKHUIZEN - Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt belangstellenden uit voor een Storytrail-stadswandeling door Enkhuizen. Dwalend door de eeuwenoude binnenstad kunnen deelnemers zaterdag 12 mei genieten van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.
Statige gevels, machtige kerken, de zeemuur langs de Zuiderzee: in Enkhuizen zijn de versteende getuigen van de rijke stadshistorie overal te bewonderen. Maar wie de geschiedenis écht wil leren kennen, gaat op zoek naar de verhalen achter de stenen. Verhalen over de helden en schurken die de stad bevolkten, lang vergeten sagen, geheime legenden. Meesterverteller Johannes neemt mensen mee op een speurtocht langs die verborgen schatten uit de stadsgeschiedenis. Met passie en humor brengt hij het verleden tot leven. Ga mee en geniet van een middag vol meeslepende, bizarre en ontroerende vertellingen.
De Storytrail stadswandeling Enkhuizen begint zaterdag 12 mei om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-enkhuizen (krijg reductie met de kortingscode STORYTRAIL8AL9964).

Meer berichten