Expositie: `The Storyteller` bij Onopgemerkte Schatten in Enkhuizen

  Nieuws
Ook Boxie toont tijdens de expositie 'The Storyteller' zijn werk. (Foto: aangeleverd)
Ook Boxie toont tijdens de expositie 'The Storyteller' zijn werk. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ENKHUIZEN - Bij Onopgemerkte Schatten in Enkhuizen is van 24 juni tot en met 26 augustus de expositie ‘The Storyteller’ te zien. Als gastexposanten exposeren: Boxie, Ineke Koops en Trooost. De opening van de expositie vindt zondag 24 juni om 14.00 uur plaats.
Sinds mensenheugenis vertellen mensen elkaar verhalen. Een verhaal kan verbinden, inspireren, hoop geven, verhelderen, troosten, de fantasie aanspreken. Daarbij denken mensen al gauw aan een gesproken of geschreven verhaal. Maar ook beeldende kunst is een uitermate inspirerend medium om verhalen te vertellen. Beeldtaal is als geen andere taal in staat om de innerlijke belevingswereld te prikkelen. Bezoekers aan de expositie kunnen zich dan ook laten meenemen in de verhalen van kunstenaars!
Onopgemerkte Schatten is onderdeel van leerwerkbedrijf De Baanbreker. Kunstenaars met een GGZ-achtergrond hebben bij De Baanbreker een vast atelier en expositieruimte. De kunstenaars van de galerie die deze periode exposeren zijn: Tineke Sminia, Marianne Luinenburg, Bernard van den Bos, Trudy Quakernaat, Karin Raggers-Den Ouden, Moonsheep Art, Remco Sterk, Bert van Baar, Bart Berkhout, Anita Rollman, Piet Buijsman en Chris Dierdorp.
Elke twee maanden verandert Onopgemerkte Schatten de complete inrichting van de kunstwinkel en is er weer een nieuwe expositie. Naast kunst zijn er onder meer ook cadeauartikelen, meubels, houten gadgets, handgemaakte kussens en kleurrijk keramiek te vinden. Openingstijden: woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, zondag van 13.30 tot 17.00uur. Onopgemerkte Schatten, Kunst en Kitsch is gevestigd aan Venedie 6 in Enkhuizen. Meer informatie: 0228-324574 of www.onopgemerkteschatten.nl.

Meer berichten