TienerMixClub: workshop 'fruit oogsten'

  Nieuws

ENKHUIZEN - De maandelijkse TienerMixClub van Jeugdbelangen in Enkhuizen vindt zaterdag 25 augustus van 10.00 tot 15.00 uur plaats. Dit keer gaat de club fruit oogsten. Met de fiets gaan de deelnemers in ongeveer 45 minuten naar de boomgaard en gezellig onderweg picknicken. Na het plukken gaat iedereen weer terug naar het clubgebouw, waar er in de keuken van buurthuis IJsselzand met het zelf geplukte fruit jam, appelmoes en sap gemaakt wordt. Dit alles krijgen ze na afloop ook mee naar huis.
De tieners worden verwacht met hun fiets en fruitmand (met naam) om 10.00 uur bij het clubgebouw. Voor degenen die geen fruitmand hebben, zijn er reservemanden aanwezig. Er wordt vertrokken vanaf de locatie van Jeugdbelangen aan de Anjerstraat 1a in Enkhuizen. Inschrijven kan tot en met 23 augustus via info@jeugdbelangen.com of 06-42813228.
De TienerMixClub is een samenwerkingsverband met het tienerwerk van Welwonen voor de tieners van 10 tot en met 15 jaar. Afhankelijk van interesses en talenten leren de tieners steeds weer nieuwe dingen bij de Tienermixclub.

Meer berichten