Talloze activiteiten tijdens Halloweenfair

  Nieuws
Uiteraard kunnen bezoekers tijdens de Halloweenfair een echt Halloween-sfeertje verwachten. (Foto's: aangeleverd)
Uiteraard kunnen bezoekers tijdens de Halloweenfair een echt Halloween-sfeertje verwachten. (Foto's: aangeleverd) (rodi.nl)

HEM - Na een geslaagde editie van de Halloweenfair in Hem vorig jaar, heeft de organisatie weer veel energie gestoken in de derde editie van dit evenement. Zaterdag 13 en zondag 14 oktober zijn talloze activiteiten te doen.

Zo is er een gezellige sfeermarkt met een grote variatie aan kramen met onder meer streekgebonden producten, beauty & wellness, sieraden & mode en huis- & tuindecoratie. Uiteraard wordt het terrein wederom aangekleed in Halloween-sfeer. Voor de kinderen is er een spookhuis. Ook is er een workshop pompoen uithollen en zijn er diverse Halloween-spelletjes in een vernieuwd jasje. Verder is de oldtimershow weer aanwezig op het terrein van de oude melkfabriek De Volharding in Hem. Daar vindt dit jaar ook de spooktocht met griezelsteeg plaats. Op zaterdag kunnen bezoekers rekenen op 'Halloween by night', met een show door een vuurspuwer. Optredens zijn er deze avond van zangeres Esmee Metten en SVH uit Venhuizen (streetdance-act). Zondagmiddag kunnen bezoekers gezellig meedansen met de Linedancers uit Venhuizen. Het koor Horen Zien en Blijven - onder leiding van dirigent Frank Kok - komt zingen. Voor de kinderen komt goochelaar Jordi zijn goochelkunsten vertonen.
De Halloweenfair is zaterdag 13 oktober van 15.00 tot 21.00 uur en zondag 14 oktober van 11.00 tot 17.00 uur te bezoeken. De toegang is gratis. Adres: Hemmerbuurt 76 in Hem. Meer informatie: www.halloween-in-hem.jouwweb.nl.

Meer berichten