Kort nieuws

  Nieuws

Gospelkoor

ENKHUIZEN - Gospelkoor Regospel uit Enkhuizen bestaat uit een groep enthousiaste amateurs met een uiteenlopend, meerstemmig repertoire. Het koor staat sinds 2017 onder leiding van de jonge dirigent Jorim de Kroon. Regospel startte met het project 'Love is in the air', met uitvoeringen in februari en maart 2019. Wie wil hieraan meedoen? Mannen zijn meer dan welkom! Aanmelden kan tot uiterlijk 20 oktober. Meer informatie, zie www.regospel.nl. De wekelijkse repetities vinden plaats in de Zeevaartschool aan de Kuipersdijk 15 in Enkhuizen.
Jeugddienst

ENKHUIZEN - De voorheen drugscrimineel Joop Gottmers vertelt zondag 21 oktober om 10.00 uur hoe hij zich bekeerde toen God in zijn leven kwam, tijdens een jeugddienst in De RSG, Boendersveld 3 in Enkhuizen. Hij groeide op als zoon van een café-eigenaar in Rotterdam en Brabant, waar hij al jong met geweld te maken kreeg. Benieuwd wat hij allemaal meemaakte in zijn leven? Kom dan naar de dienst. Meer informatie: www.stichtingdegoedeaarde.nl.
Creatief schrijven

ENKHUIZEN - In grand-café Van Bleiswijk in Enkhuizen is er vrijdag 19 oktober van 10.00 tot 12.00 uur weer Schrijfcafé Enkhuizen. Deze ochtend is geschikt voor iedereen die zin heeft om samen te schrijven bij een kopje thee of koffie. Met korte, inspirerende schrijfopdrachten worden deelnemers uitgenodigd om de gedachten de vrije loop te laten op papier en te spelen met woorden. Het gaat hierbij niet om een mooi product, maar om wat er zoal naar boven komt aan associaties en herinneringen. Het schrijfcafé is ook geschikt voor mensen die weinig ervaring hebben met schrijven en het graag eens willen proberen. De schrijfcafés op de derde vrijdag van de maand zijn afzonderlijk van elkaar te volgen. Kosten per ochtend: 12 euro (inclusief twee kopjes koffie/thee). Reserveren hoeft niet. Neem zelf pen en papier mee. De eerstvolgende schrijfcafés zijn 16 november en 21 december. Inlichtingen: c.vandenhombergh@quicknet.nl.

Meer berichten