Mantelzorgers in het zonnetje

  Nieuws

STEDE BROEC - Mantelzorgers zijn onmisbaar. Daarom wil de gemeente Stede Broec ook dit jaar weer alle mantelzorgers in het zonnetje zetten. Het langdurig en intensief zorgen voor een naaste moet namelijk beloond worden.

Veel inwoners zorgen regelmatig voor een familielid, kennis of buurman. Deze mensen wil de gemeente bedanken door ze uit te nodigen voor de mantelzorgmiddag. Deze middag vindt donderdag 1 november van 13.30 tot 16.00 uur plaats bij Het Postkantoor in Bovenkarspel. Er is dan tijd om te ontspannen, maar ook tijd om met andere mantelzorgers te praten en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een hapje, drankje en stukje cabaret.

Geregistreerd?

De gemeente nodigt alle geregistreerde mantelzorgers uit. Wel mantelzorger, maar nog niet geregistreerd? Registreer dan snel en gemakkelijk via www.stedebroec.nl/mantelzorg.
Aanmelden

Om zeker te zijn van een plekje is het nodig om als mantelzorger aan te melden via het aanmeldformulier op bovengenoemde webpagina. Voor alle aanmeldingen tot en met 25 oktober wordt een plaats gereserveerd. Tijdens de middag ontvangen de mantelzorgers een VVV-bon. Diegenen die zich online afmelden, krijgen hun VVV-bon automatisch voor 1 december thuisgestuurd. Om te zorgen dat er zoveel mogelijk mantelzorgers kunnen komen, wordt de zorg tijdens deze middag overgenomen door professionals. Dit kan ook aangegeven worden op het aanmeldingsformulier op deze webpagina.

Meer berichten