Stichting Geloof, Hoop en Liefde zoekt collectanten

  Nieuws

ENKHUIZEN - Stichting Geloof, Hoop en Liefde is op zoek naar collectanten voor haar jaarcollecte in Enkhuizen, die van maandag 4 tot en met zaterdag 10 februari plaatsvindt. De opbrengst komt ten goede aan het nieuwe motorfietsproject en de naaischool in Kigali, de hoofdstad van Rwanda.

"Het geld wordt gebruikt voor de lopende kosten van onze gebouwen, voor naaionderricht, onderhoud en aanvulling van ons 'naaimachinepark', laten ze bij de stichting weten. "Hiernaast willen wij gediplomeerden op weg helpen met een eigen naaimachine. Zonder een minikrediet is het voor gediplomeerden meestal niet mogelijk om voor zichzelf te beginnen."
"Het motorfietsproject is een goed lopend project. Wij trainen jongeren om hun rijbewijs te halen. Als zij hiervoor slagen is er de mogelijkheid om van onze stichting een motorfiets te huren. Motorfietsen worden in Rwanda als openbaar vervoersmiddel gebruikt. De verworven inkomsten kunnen gebruikt worden om in eigen onderhoud en dat van het gezin en/of familie te voorzien.
Wie graag wat tijd vrij wil maken voor dit goede doel kan contact opnemen met Peter Gatete via 06-29649318 of geloofhoopenliefderwanda@yahoo.com. Vanaf 14 jaar mag iedereen collecteren. "Wij hopen op jonge mensen die wat tijd willen besteden om de stichting te helpen. Bij het inleveren van de collectebussen hebben wij een leuk cadeautje uit Rwanda voor hen klaar liggen."

Meer berichten