Kerstmarkt in Haringstad

  Nieuws
Op verschillende plaatsen in de Westerstraat kunnen bezoekers genieten van live optredens van diverse kerstacts. (Foto: aangeleverd)
Op verschillende plaatsen in de Westerstraat kunnen bezoekers genieten van live optredens van diverse kerstacts. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ENKHUIZEN - Tijden van weleer herleven vrijdag 21 december tijdens de sfeervolle kerstmarkt in de historische binnenstad van Enkhuizen. De vele lichtjes toveren de binnenstad om tot een magisch kerststad.
Op verschillende plaatsen in de Westerstraat kunnen bezoekers genieten van live optredens van diverse kerstacts. Bij een kerstmarkt horen vanzelfsprekend kerstkraampjes. Hier treft men kerstgerelateerde koopwaar aan, maar ook artikelen voor het winterwonen in of bij huis. En tijdens het rondslenteren op deze kerstmarkt is er natuurlijk tijd genoeg om wat lekkers te eten en te drinken bij de diverse horecagelegenheden. De kerstmarkt wordt in opdracht van Winkelstad Enkhuizen uitgevoerd door Zuiderzeeambachten Enkhuizen en Marktevenementen. Het evenement vindt vrijdag 21 december van 14.00 tot 21.00 uur plaats.

Meer berichten