'Tussen Kunst en kitsch' voor Triple ThreaT

  Nieuws
Triple ThreaT koppelt dans en basketball aan cultuur. (foto aangeleverd0
Triple ThreaT koppelt dans en basketball aan cultuur. (foto aangeleverd0 (rodi.nl)

HAARLEM - De taxatie- en restauratie adviesavond van Lionsclub Haarlem-Spaarne is op dinsdag 13 november (19.30-22.00 uur) in het Seinwezen aan de Kinderhuissingel 1 in Haarlem. De opbrengst van deze avond wordt besteed aan Triple ThreaT, een jongerencommunity in Haarlem-Oost en Schalkwijk.
Activiteiten als dans en basketbal koppelt Triple Threat aan cultuur, maar ook is er huiswerkbegeleiding mogelijk. Allemaal kunnen ze participeren en doorgroeien in Triple Threat. Deze aanpak spreekt heel veel jongeren aan. Ooit gestart als jongereninitiatief is Triple ThreaT (www.triplethreat.nl) inmiddels als vernieuwende activiteit landelijk spraakmakend.
In het Seinwezen kan men dierbare spullen als beelden, sieraden, keramiek, schilderijen en andere objecten laten taxeren. Daarvoor zijn aanwezig fine art consultant Jim van der Meer Mohr, bekend van het tv-programma 'Tussen Kunst en Kitsch', en taxateur Caroline Koopman. Bovendien geven Frits en Ischa Hazenberg van Restauratieatelier De Riemkap uit Heemstede een lezing over hoe u schade aan papieren objecten kunt voorkomen en herstellen.
Toegang: 10 euro p.p. en 10 euro extra per object (max. 3 objecten p.p.). Aanmelden via haarlem.spaarne@lions.nl met opgave van objecten. Meer weten: www.haarlemspaarne.lions.nl of Facebook/taxatie en restauratie advies.

Meer berichten