Nieuwe voorzitter CDA Haarlemmermeer

HAARLEMMERMEER - In de openbare ledenvergadering van het CDA Haarlemmermeer hebben de leden een nieuwe voorzitter benoemd: Quint Haneveld uit Hoofddorp.

Quint is geen onbekende in de gemeentelijke politiek. In 2014 was hij kortstondig gemeenteraadslid voor het CDA. Vanwege verdrietige privéomstandigheden moest hij toen zijn werkzaamheden neerleggen. In zijn nieuwe rol als voorzitter wil hij weer zijn bijdrage leveren aan de plaatselijke afdeling van het CDA en de gemeentepolitiek. Na de fusie van de gemeente, en ook de afdelingen Haarlemmermeer en Haarlemmerliede, is het tijd voor een nieuwe voorzitter en bestuur. Voorzitter Kees Bakker nam na 5 jaar afscheid.

"Met vertrouwen draag ik mijn rol over aan Quint Haneveld," sprak Kees Bakker, "Quint is een betrokken en enthousiaste man. Overtuigd van de meerwaarde van de Christen Democratie. Een voortrekker ook van een nieuwe generatie. Met ook een dertiger en een twintiger in de huidige gemeenteraadsfractie hoopt de afdeling nieuwe mensen te betrekken bij het belang van gemeentepolitiek. Het gaat om besluiten die heel direct de leefomgeving en toekomst van de inwoners raken. Een frisse fractie, weer een CDA-wethouder in het college, een nieuwe voorzitter in een verjongd bestuur. CDA Haarlemmermeer werkt blijvend hard aan een constructieve bijdrage binnen de gemeentepolitiek."

Meer berichten