Music Meeting Heiloo 'De Muzikale Wereld'

HEILOO - Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zo ver. Op 25 en 26 mei zal Heiloo bruisen van muzikale activiteiten, georganiseerd door Music Meeting Heiloo. De aftrap is op zaterdag om 12 uur en dan volgt er een tweedaags muzikaal programma, gevuld door maar liefst 20 deelnemers uit Heiloo en omstreken. Solisten, duo's, trio's, zanggroepen en andere muziekgroepen betreden het podium om hun muzikale wereld te presenteren. Het geheel speelt zich af in de Cultuurkoepel en de Strandwal op Landgoed Willibrordus te Heiloo.

Teunis van de Zwart, artistiek leider van MMH licht het thema van dit jaar graag toe. "Elk land, elke streek en elke regio heeft z'n eigen muziek. Instrumenten, ritmes en melodieën die onderdeel uitmaken van de culturele identiteit. We herkennen de klanken vaak onmiddellijk. Een Weense wals, Portugese Fado's, Russische koren, Chinees snarenspel, Afrikaanse ritmes of volksmuziek uit de Andes, muziek laat ons over de hele wereld reizen". Zo heeft de werkgroep aan de deelnemers gevraagd een programma samen te stellen van maximaal 45 minuten met muziek uit een land of regio, zodat het publiek kan genieten van hun presentatie, een opwindende reis door hun muzikale wereld.

U wordt van harte uitgenodigd om langs te komen op het landgoed om te genieten van alle muzikale optredens. Voor meer informatie over de deelnemers, het programma en de sponsoren kunt u gaan naar www.musicmeetingheiloo.nl.

Meer berichten