Nieuwjaarsconcert ouderenorkest in Oosterkerk

  Nieuws
Het Noord-Hollands Ouderen Orkest. (Foto: aangeleverd)
Het Noord-Hollands Ouderen Orkest. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HOORN - Wethouder Kholoud al Mobayed nodigt ouderen in Hoorn uit voor een speciaal nieuwjaarsconcert. Het concert wordt woensdag 9 januari in de Oosterkerk aan het Grote Oost 58-60 in Hoorn uitgevoerd door het Noord-Hollands Ouderen Orkest. Dit nieuwjaarsconcert is specifiek voor ouderen met een laag inkomen of lage bestedingsruimte en ouderen die graag naar het concert willen komen en dit samen met anderen willen ervaren.
Het nieuwjaarsconcert begint om 14.30 uur en in de pauze krijgen de concertgangers koffie en thee. Rond 16.30 uur wordt het concert afgesloten met een hapje en een drankje.
Het Noord-Hollands Ouderen Orkest is opgericht in 1978 en bestaat uit ongeveer honderd leden van vijftig jaar en ouder. De leden van het orkest zijn betere amateurs en oud-beroepsmuzikanten en komen uit de hele provincie Noord-Holland.
Aan het programma kunnen maximaal driehonderd deelnemers meedoen. De inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 7 januari 17.00 uur via s.amir@hoorn.nl. Vermeld daarbij naam, e-mailadres en het aantal personen. Bellen kan ook: 0229-252200 (vraag naar Soraya Amir).

Meer berichten