(Foto: aangeleverd)

Tragikomedie en klassiek in Brakenkerkje

OBDAM - Firma Buur speelt zaterdag 6 april om 20.30 uur de nieuwe tragikomedie En nu...? in 't Brakenkerkje. Sylvia Appelman en Daniëlle Kenter spelen twee zussen die elkaar jaren uit het oog verloren.

Twee tegenpolen die bij het overlijden van hun moeder gedwongen zijn te praten, te overleggen. En nu…? is een verhaal over herinneringen, over kansen, over twijfel. De zussen Loes en Anne komen samen in het huis van mama. En dan blijft niets meer onbesproken. Op geheel eigen wijze nemen zij afscheid. Soms lachwekkend, absurd of ontroerend. De dames gaan helemaal los als zij ongekende kanten van hun moeder ontdekken. Dan blijft niets meer onbesproken. Entree: 10 euro.

Joanna Rotberg geboren in Polen studeert piano vanaf haar 6e jaar. Cum laude afgestudeerd in 2012 op 17 jarige leeftijd. Ze was de jongste internationale pianiste die les kreeg in Parijs van professor Eugen Indjic. Johanna is winnaar van meerdere piano competities, net zoals Chopin. Deze klassiek geschoolde getalenteerde pianiste is een streling voor het oor zeker door de prachtige akoestiek van ons sfeervolle Brakenkerkje.

Het concert begint 7 april om 11.00 uur. De entree is gratis.

Meer informatie, de agenda en reserveren, kijk op www.brakenkerkje.nl.

Meer berichten