Het college van Koggenland, met vlnr wethouder Win Bijman, gemeentesecretaris Answerd Beuker, burgemeester Jan Franx en wethouder Caroline van de Pol.
Het college van Koggenland, met vlnr wethouder Win Bijman, gemeentesecretaris Answerd Beuker, burgemeester Jan Franx en wethouder Caroline van de Pol. ((Foto: Aangeleverd))

Nieuwjaarsontmoeting voor alle Koggenlanders

KOGGENLAND - Het college van burgemeester en wethouders nodigt alle Koggenlanders uit om maandag 6 januari gezamenlijk te proosten op het nieuwe jaar, tijdens de nieuwjaarsontmoeting in het gemeentehuis. Het college maakt op deze avond ook bekend welke Koggenlanders worden onderscheiden als sporter, vrijwilliger en jongere van het jaar.

Tijdens de bijeenkomst blikken de bestuurders terug op 2019. En ze kijken vooruit, waarbij onder meer wordt stilgestaan bij het feit dat het in 2020 75 jaar geleden is dat de Tweede Wereldoorlog werd beëindigd. Het gedenkwaardige jubileum wordt dit jaar groots gevierd.

Opvallende Koggenlanders

Wethouder Caroline van de Pol maakt tijdens de nieuwjaarsontmoeting bekend wie de titel 'Sporter van het jaar' verdient. Wethouder Win Bijman reikt de prijs voor de 'Vrijwilliger van het jaar' uit en burgemeester Jan Franx overhandigt de 'Aanmoedigingsprijs voor jongeren' aan een jonge Koggenlander, die zich in 2019 op een opvallende manier heeft ingezet.

Hef samen het glas

Het college van burgemeester en wethouders ontvangt inwoners van de gemeente Koggenland graag maandag 6 januari in het gemeentehuis. Om 19.00 uur gaan de deuren open, het programma start om 19.30 uur. Burgemeester Jan Franx: "Ik wens u veel gezelligheid voor de laatste dagen van 2019 en veel geluk en weinig zorgen voor het nieuwe jaar. Ik hoop u 6 januari te ontmoeten in ons gemeentehuis, zodat we samen het glas kunnen heffen op een gezond en vreedzaam 2020."

Meer berichten