Sparkling Vocals geeft sfeervol kerstconcert

Nieuws
Sparkling Vocals zingen niet de standaard kerstnummers, maar komen met een nieuw programma. (Foto: aangeleverd)
Sparkling Vocals zingen niet de standaard kerstnummers, maar komen met een nieuw programma. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

WOGNUM – Koor Sparkling Vocals staat onder leiding van dirigent Karel Kok en geeft zaterdag 22 december om 20.15 uur een inspirerend kerstconcert in de protestantse kerk, Raadhuisstraat 15 in Wognum.
De zangers komen met een aantrekkelijk, sprankelend en vernieuwend programma met unieke en sfeervolle kerstmuziek. De mooie melodieën zijn echte dragers van de tekst en vormen een voorbeeld van symbiose tussen tekst en muziek welke in harmonieuze klanken wordt weergeven.
Geen traditionele kerstmuziek, maar een afwisselend programma waarmee het koor de toehoorders innerlijke warmte wil geven. De dirigent hecht veel waarde aan de vocale vaardigheden van de leden, waardoor een prima koorbalans is gerealiseerd. Schoonheid en harmonie nemen voor dirigent Kok een prominente plaats in bij de uitvoeringen van het koor. De muziek is dan weer intiem en dan weer uitbundig, van fluisterzacht tot majestueus en krachtig. Het koor wordt op piano begeleid door Ronald van der Veen, Djoeke Wisman speelt de fluitpartijen en Tonnie Spruijt verzorgt bij enkele stukken de percussie.
De deuren gaan een halfuur voor aanvang open voor publiek. Kaarten voor dit concert zijn te koop bij de entree. De toegangsprijs bedraagt 12 euro, kinderen tot 16 jaar 6 euro. Telefonisch kaarten reserveren kan via tel. 06-51661564 of stuur een e-mail naar karelkok@xs4all.nl.