Wie mee wil doen aan de dorpelingen wielerronde, kan zich nog inschrijven.
Wie mee wil doen aan de dorpelingen wielerronde, kan zich nog inschrijven. ((Foto: A3))

Inschrijven voor wielerronde Obdam

OBDAM - Na het grote succes van voorgaande jaren wordt dit jaar op zondag 14 juli tijdens De Grote Wielerronde van Obdam, het onderdeel sportieve dorpelingen weer gereden. Het aantal deelnemers is beperkt tot zestig deelnemers. Meedoen kan bij voorinschrijving, maar ook op de dag zelf.

De start voor de heren begint 12.00 uur en voor de dames 14.15 uur. De mannelijke deelnemers rijden in totaal twaalf ronden, circa twintig kilometer. Voor de dames betekent dit in dertig minuten een ronde. Deelname is mogelijk voor wielerliefhebbers die in een straal van 25 kilometer van Obdam wonen of een connectie hebben met een vereniging, werk of firma binnen deze straal van 25 kilometer. Men mag geen licentie hebben van de KNWU, behalve de basislicentie van de KNWU.

Inschrijven

De voorinschrijving heeft de voorkeur, in verband met drukte. Bij aanmelding op de dag zelf is het dus mogelijk dat een rijder niet start. Graag een halfuur voor aanvang bij de inschrijving melden.

De dorpelingen rijden, net als bij de amateurs, met transponders, dan kan de organisatie de positie van de renners tijdens de wedstrijd goed in de gaten houden. Deze wordt verstrekt bij de afgifte van de startnummers.

Het inschrijfgeld is 8 euro, te voldoen bij het afhalen van de rugnummer en transponder. Meedoen is op eigen risico en een helm dragen is verplicht. De racefiets dient te zijn voorzien van een normaal wielrenstuur, zonder: bar-ends, triatlon- of tijdritstuur, tasjes, fietspompen en andere toevoeging.

Meer informatie

Meer informatie en aanmelden via www.wielerrondeobdam.nl. Ook zijn daar mooie foto's van vorig jaar te zien.

Vragen? Stuur een e-mail naar info@wielerrondeobdam.nl.

Meer berichten