Wethouder op bezoek bij OldStars

Algemeen
De wethouder bracht onlangs een bezoek aan de Oldstars Walking Footballers van Excelsior Maassluis.
De wethouder bracht onlangs een bezoek aan de Oldstars Walking Footballers van Excelsior Maassluis. ((Foto: Oldstars))

Maandagochtend rond 10.30 uur bezocht Wethouder Corine Bronsveld de OldStars Walking Footballers van Excelsior Maassluis. “Zij was bijzonder verrast dat wij met zoveel Sportieve OldStars Walking Footballers aanwezig waren”, zo laten de Oldstars Walking Footballers weten. “Wij informeerde haar, dat wij iedere maandagochtend om 10.00 uur op het veld staan. Maandag waren er 27 OldStars Walking Footballers op de training.”

Uiteraard wordt er eerst een warming-up gedaan, om daarna onderling een partijtje te spelen. “De groep is zo enthousiast, dat er sinds kort ook op de donderdagochtend, dezelfde tijd, getraind wordt. Na de training wordt er altijd een ‘bakkie’ gedaan met meestal een verrassing erbij. Natuurlijk was de wethouder hierbij ook aanwezig en zij genoot volop van de “sterke verhalen”, die de ronde deden. Wat haar tevens opviel was, dat we met elkaar zoveel plezier en enthousiasme uitstraalden.”

De Oldstars proberen ouderen uit hun isolement te halen om eenzaamheid te voorkomen. “De corona heeft hier geen goed aangedaan, maar we blijven positief en we hebben nog leuke evenementen in het vooruitzicht! Corine Bronswijk, leuk dat je aanwezig was en bedankt voor je bezoek.”