Het medium verzorgt op 25 november een show.
Het medium verzorgt op 25 november een show. ((Foto: aangeleverd))

TV medium Derek Ogilvie eind november in de Purmaryn

PURMEREND - Derek Ogilvie staat maandag 25 november in Theater de Purmaryn. De kaartverkoop voor deze show is van start gegaan.

De meeste mensen kennen Derek Ogilvie als één van de beroemdste mediums in ons land; zijn eerste televisieoptreden met 'Baby's Wil is Wet' was in 2007 op RTL4. Door het succes van deze televisieserie maakte Derek door de jaren heen nog vele andere tv-shows en toerde hij door het land met zijn theatershows. Ondanks dat hij al een paar jaar niet op televisie te zien is geweest, gaat Derek nog steeds door met zijn theatershows en komt hij op maandag 25 november naar Purmerend met The Reunited Tour.

Derek: "Natuurlijk hopen de meeste mensen die naar een show komen dat zij via mij contact krijgen met een overleden dierbare. Om die reden heb ik nu bewust gekozen voor kleinere theaters zodat ik meer impact én meer contact met het publiek kan hebben. Daarbij vergroot ik hiermee voor een ieder de kans op een reading."

"Ik loop graag door heel het theater heen om contact te maken met de overledenen. Van de eerste rij tot op het balkon, ik ga waar de 'spirits' mij naar toe brengen. Alles wat ik doe wordt tevens op een groot scherm getoond, het maakt dus niet uit waar je zit in de zaal. Natuurlijk zijn er emotionele momenten tijdens een show maar er wordt ook regelmatig gelachen."

Tijdens de show is er een vertaler aanwezig die zowel voor Derek als het publiek vertaalt. Zelfs als je dus geen Engels spreekt of verstaat is de show goed te volgen.

Kaarten voor The Reunited Tour van Derek Ogilvie zijn verkrijgbaar via www.depurmaryn.nl of bel de kassa 0299 43 22 05.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten