Agnes Bak is oprichter en manager van de Waterlandse Uitdaging.
Agnes Bak is oprichter en manager van de Waterlandse Uitdaging. ((Foto: Els Broers))

Walk & Talk voor werkzoekenden over netwerken

PURMEREND - Bibliotheek Waterland biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheekvestiging Purmerend kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan. Op de bijeenkomst van donderdag 5 maart is het thema netwerken en komt Agnes Bak vertellen over hoe zij haar netwerk heeft opgebouwd.

Agnes Bak is oprichter en manager van De Waterlandse Uitdaging. Zij is de spin in het web die stichtingen en verenigingen, met gesloten beurs, verbindt aan het lokale bedrijfsleven. Netwerken is een belangrijk onderdeel van haar werk.  De Waterlandse Uitdaging heeft al eerder voor de Walk&Talk bijeenkomsten georganiseerd waarbij je kunt oefenen met solliciteren met mensen in het bedrijfsleven.  Punten die aan de orde zullen komen zijn: Hoe bereid je een netwerkgesprek voor?

Hoe verzamel je informatie voordat je een gesprek hebt? Wat zijn verschillende manieren van netwerken? Wat maakt jou interessant voor een netwerkcontact?

De bijeenkomst wordt afgerond met oefenen waarbij de deelnemers de tips van Agnes in de praktijk kunnen uitproberen. Walk&Talk bijeenkomsten vinden  elke 1e donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur plaats in de Bibliotheek Purmerend, Waterlandlaan 40. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Aanmelden is niet nodig maar kan wel via walkentalk@bibliotheekwaterland.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten