Na het sporten kent de gezelligheid geen tijd.
Na het sporten kent de gezelligheid geen tijd. ((Foto: Aangeleverd))

Better You houdt zaterdag open dag

PURMEREND - Better You Health Center houdt zaterdag 6 april open dag. Iedereen is tussen 08.00 en 14.00 uur van harte welkom om demonstratielessen te volgen, kennis te maken met de eigenaars Dewi en Rody Troost en de andere instructeurs, alsmede het familiaire sfeertje te proeven.

Speciale aanbieding die dag: bij inschrijving betaal je de eerste drie maanden € 33,- per maand voor welk bedrag je onbeperkt groeps- en fitnesslessen mag volgen. Verder maak je gratis gebruik van de sauna, betaal je géén inschrijfgeld en is de koffie en thee gratis. Scheelt in totaal toch gauw bijna € 100,-.

Dewi en Rody namen in september 2017 de sportschool over. Sindsdien is er veel gebeurd bij Better You. Zoals nieuwe en trendy apparatuur, de invoering van het studentenabonnement en het introduceren van nieuwe lessen en methoden. Zoals Electric Muscles Stimulation (EMS), speciaal voor hen die willen sporten en gezond zijn maar er eenvoudigweg geen tijd voor hebben. Volgens insiders is het 18x effectiever dan normale krachttraining. Oftewel 20 minuten aan de electroden hangen heeft hetzelfde effect als 3 uur gewoon sporten.

Populaire plek

Better You Health Center, die als ondertitel 'Be Yourself, Only Better' heeft, doet zijn naam eer aan. Kenmerkend zijn de laagdrempeligheid en het persoonlijke contact. Dit gevoegd bij de kennis en ervaring van zowel de eigenaars als de andere instructeurs maakt van de sport- en fitnessschool een populaire plek. Een plek waar naast het sporten en aan je conditie werken socializen op alle uren van de dag centraal staat. "We krijgen hier alle leeftijden, maar er is wel een speciaal plekje voor de oudere sporters. Zij komen voornamelijk in de daluren en beleven veel gezelligheid met elkaar. We bieden trouwens ook een dalurenabonnement aan", aldus Dewi Troost.

Ex-topsporter

Bezoekers van de open dag kunnen vanaf 08.00 uur binnenlopen, vanaf 08.30 uur beginnen de eerste lessen. "Vol is vol en het kan dus zijn dat men even moet wachten op de volgende les, maar dat zal niet langer dan een kwartiertje zijn", denkt Rody, die ooit een topsport bedrijvende freefighter en kickbokser was.

Binnenkort introduceert Better For You een app waar digitaal alle trainingsschema's en persoonlijke prestaties van iedereen in komen te staan.

Iedereen die voor de eerste keer bij het centrum binnenloopt, krijgt altijd een persoonlijke rondleiding. Better You is gevestigd aan de Suze Groenewegstraat 144.

Meer berichten