Bureau's raadszaal
Bureau's raadszaal ((Foto: aangeleverd))

Meubilair, schuifwand, speakers en camera's raadszaal gemeente Schagen voor verenigingen uit de gemeente

SCHAGEN - De Schager Uitdaging mag, in verband met de verbouwing van de raadszaal van de gemeente Schagen, meubilair, speakers, plafondcamera's en de schuifwand verdelen onder verenigingen en stichtingen uit de gemeente. In totaal zijn het 16 dubbele en 5 enkele bureautafels, 8 plafondspeakers, 3 plafondcamera's en een schuifwand inclusief de rails.

Er zijn twee dagen ingepland waarop men, op afspraak, het meubilair, indien gewenst, kan bekijken. Indien uw vereniging hier gebruik van wil maken, kan dit tot en met maandag 24 juni per mail aangevraagd worden. Maandag 1 juli wordt per mail doorgegeven welke verdeling er is gemaakt. Het meubilair kan zaterdag 6 juli opgehaald worden. Hier worden nadere afspraken over gemaakt.

Nadere informatie, de afmetingen en beeldmateriaal is te vinden via www.schageruitdaging.nl. Maatschappelijke verenigingen en organisaties die interesse hebben in één of meerdere zaken, kunnen dit tot en met zondag 30 juni doorgeven aan Jolijn van Dijk via info@schageruitdaging.nl.

Samenwerking

De Schager Uitdaging zorgt voor samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven. De uitdaging bemiddelt in vraag en aanbod van materialen (meubels, spullen), menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en middelen (media). Mocht uw organisatie een uitdaging hebben waar het bedrijfsleven misschien een oplossing voor heeft of heeft uw vereniging behoefte aan materialen of aan expertise? Laat het de Schager Uitdaging weten, via info@schageruitdaging.nl. Wanneer u/ uw bedrijf iets wil betekenen voor de Schager Uitdaging, bijvoorbeeld wanneer u materialen heeft die het bedrijf niet meer gebruikt of wanneer u het leuk vindt om specifieke kennis te delen met het maatschappelijke veld, dan hoort de Schager Uitdaging ook graag van u.

Meer berichten