Debby Petter: 14 februari in De Zwaan Cultureel.
Debby Petter: 14 februari in De Zwaan Cultureel. ((Foto: Bob Bronshoff))

Debby Petter in 'De liefde voorbij'

UITGEEST – Op vrijdag 14 februari treedt Debby Petter op bij De Zwaan Cultureel in Uitgeest met haar cabaretvoorstelling 'De liefde voorbij'. Een meeslepende, lichte en tegelijkertijd radeloze monoloog over liefde en geluk.

Meeslepende monoloog in De Zwaan Cultureel

Een man en een vrouw. Bijna dertig jaar getrouwd. Een goed huwelijk? Zij vinden van wel. En soms ook niet. Een gewoon huwelijk dus. Op een avond vertelt hij zijn vrouw dat hij een geheim heeft. Er volgt een ruzie en hij verlaat boos het huis. Twee uur later is hij dood. Zelfmoord? Waarschijnlijk niet. Een dom ongeluk? Zou kunnen. Zij is bodemloos verdrietig. Om zijn dood en om het geheim.

Voorstelling

Debby Petter vertelt het in een meeslepende, lichte en tegelijkertijd radeloze monoloog. 'De liefde voorbij' is een voorstelling over liefde, geluk en over de vraag wat geluk is. En wat echt is. Bestaat er echt geluk? Goeie vraag...

Aanvang

De voorstelling op 14 februari begint om 20.15 uur, de zaal is open vanaf 19.45 uur. Toegang € 15,- (Vrienden van de Zwaan € 12,50). Kaarten zijn online te koop op www.dezwaancultureel.nl of, indien nog beschikbaar, aan de zaal. Locatie: Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5, 1911 EA Uitgeest. Meer info: www.debbypetter.nl.

Meer berichten