Kosteloos energieadvies in mobiele showroom bij Jumbo

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

UITGEEST - Bij Jumbo aan de Melis Stokelaan 1-3 staat vrijdag 9 oktober van 12.00 tot 18.00 uur een mobiele duurzaamheidsshowroom opgesteld.

Energiecoaches van Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie (DUEC) vertellen daar meer over diverse maatregelen zoals isolatie, er zijn zonnepanelen te zien en belangstellenden kunnen een gratis energiebespaarbox ophalen.

De energiecoaches van DUEC, de energiecoöperatie in Uitgeest, geven tips en uitleg over het verduurzamen van de woning. De coaches delen ook gratis energiebespaarboxen uit met daarin onder meer ledlampen, schakelaars, isolatiefolie en tochtstrips.

De box heeft een waarde van 35 euro en is gratis op te halen op vrijdag 9 oktober van 12.00 tot 18.00 op het parkeerterrein van de Jumbo in Uitgeest. Geen tijd om langs te komen? Bestel de box dan via www.duec.nl/duurzaam-wonen.

De showroom is van Duurzaam Bouwloket en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Uitgeest met subsidie van de landelijke overheid. DUEC houdt rekening met de maatregelen rondom corona, zoals die per 29 september gelden. Zo mag er maar een koppel tegelijk in de showroom zijn samen met een energiecoach en zijn er statafels en belijning om afstand te houden.