Jeugd gaat ‘gewoon’ door bij FC Uitgeest

Algemeen
Trainen in de Henk Boonsta Loods
Trainen in de Henk Boonsta Loods ((Foto: aangeleverd))

UITGEEST - Het zijn bijzondere tijden. Dat merken we allemaal. Veel kan niet meer of is beperkt toegestaan.

Gelukkig mag er door kinderen nog wel gesport worden en van die mogelijkheid maakt FC Uitgeest ook ruim gebruik. Uiteraard wel met inachtneming van de voorzorgsmaatregelen. Dat betekent helaas, dat er geen ouders en andere toeschouwers zijn toegestaan en het clubhuis is gesloten.

Afgelopen zaterdagochtend werd er dus ‘gewoon’ gevoetbald bij FC Uitgeest. Zo traint de allerjongste jeugd (Onder 6) van 09.00 tot 10.00 uur onder leiding van Henk, Niels en Max in de Henk Boonstra Loods. Dat zijn inmiddels alweer 20 kinderen, de aanwas blijft gestaag groeien. Onder 7 speelt van 8.45 tot 9.30 uur het zogenoemde WK; in landentenues gestoken, spelen zij in toernooivorm een drietal onderlinge wedstrijden, afgesloten met het nemen van strafschoppen.

Onder 8 en Onder 9 willen in het ritme blijven en speelden ook diverse onderlinge wedstrijden. En na 10.00 uur is er ook door diverse secties gevoetbald. Goed om te zien, dat in deze tijden de leiders en coördinatoren energie steken om zoveel mogelijk het voetballen te faciliteren.

FC Uitgeest nodigt de jeugd die nog geen lid is van FC Uitgeest uit om een keer te komen proeftrainen. Aanmelden kan via www.fcuitgeest.nl/aanmeldformulier, via jeugdvoorzitter@fcuitgeest.nl of via tel. 06-22603317.

Voetballen gaat gewoon door bij FC Uitgeest.
Onder 7 aan de bal.