Nieuwbouwproject Kingsfort in Beverwijk

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Op de plek van Dansschool La Passe en de oude sportschool van Frank Philipoom wordt een prachtig nieuwbouwplan gerealiseerd. De plannen omvatten de ontwikkeling van 32 royale appartementen (102 m² tot 117 m²) en 4 bijzondere penthouses (151 m² tot 165 m²). De hoogstaande architectuur gecombineerd met het fraaie materiaalgebruik springt direct in het oog.

Per woonlaag zijn maximaal 4 appartementen gelegen. Hierdoor baden de woningen in daglicht en hebben ze allen een ruim bemeten hoekbalkon of terras. De woningen worden uitstekend geïsoleerd en zijn gasloos. Bij elke woning wordt een privé berging en parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage geleverd.

De verkoop is inmiddels gestart en de animo is groot. Projectontwikkelaar Otto Wierenga van ROW Vastgoed: “Het nieuwbouwplan in enkele woorden? Dan denk ik aan bijzonder mooie gebouwen, royale woonoppervlaktes, prachtige buitenruimtes en uiteraard duurzaam. Mede hierdoor speelt dit project in op een grote vraag. We zien dat de 55-plus doelgroep heel positief op dit plan reageert. Zij willen hun eengezinswoning graag verlaten, maar dan wel voor een royaal gelijkvloers appartement of penthouse in een mooi complex. Die kans doet zich nu voor. Deze ontwikkeling is meer dan welkom op de huidige woningmarkt, hiermee komt de zo broodnodige doorstroming weer een stukje op gang.”

De inschrijving is inmiddels geopend en loopt tot maandag 28 juni, 10:00 uur. De verkoop is in handen van het regionale makelaarskantoor Brantjes. De bouw zal verzorgd worden door het eveneens in Beverwijk gevestigde bouwbedrijf SBB.

Naar verwachting start de bouw nog dit jaar en zullen de appartementen aan het einde van 2022 worden opgeleverd.

Info: www.kingsfort.nl

Afbeelding