Spinningmarathon levert 1000 euro voor goede doel

Nieuws
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) rodi.nl

UITGEEST - Keep on Running, team 130 bij de Roparun, organiseerde vorige week een spinningmarathon bij Sportplan Uitgeest. Fietsen voor het goede doel, was de insteek. Drie uur lang stapten er sportievelingen op de fiets. Na het derde uur spinnen werd er een prachtige cheque binnengebracht van € 1000.
De opbrengst wordt toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die een bijdragen leveren aan het motto van Roparun. Dit evenement werd onder andere georganiseerd door de spinningdocente Marleen Zijlstra, tevens hardloopster bij Keep on Running.
Team Smit&Partners Keep on Running gaat hardlopen van Parijs naar Rotterdam. Zij zetten zich in voor de Roparun: dé estafetteloop van meer dan 500 kilometer, voor het goede doel. Deze sportieve prestatie wordt in teamverband geleverd, om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Vóór het team op 19 mei start vanuit Parijs vertrekt, worden er in de regio – Uitgeest, Castricum, Limmen, Heiloo en Alkmaar – diverse activiteiten georganiseerd om inwoners meer bekend te maken met Roparun én geld in te zamelen voor team Keep on Running.