Deze week vinden er werkzaamheden plaats aan de Stegh.
Deze week vinden er werkzaamheden plaats aan de Stegh. ((Foto: Pixabay))

Werkzaamheden stegh Monnickendam

MONNICKENDAM - De gemeente Waterland is gestart met onderhoudswerkzaamheden aan 'de stegh', de aanlegsteiger naast het Havenkantoor, Brugstraat 5 te Monnickendam.

Het uit te voeren onderhoud bestaat uit het volledig vervangen van de houten dekplanken van de aanlegsteiger. Het dek wordt voorzien van nieuwe houten dekplanken met speciale anti-slip stroken. Tevens worden werkzaamheden uitgevoerd aan de houten palen van de steiger. De werkzaamheden zijn gestart op 3 februari 2020 en nemen ongeveer 2 á 3 weken in beslag. Tijdens het werk blijft de Langebrug gewoon toegankelijk voor fietsers en voetgangers. Het havenkantoor is niet bereikbaar tijdens de werkzaamheden. Ook het vaarverkeer ter plaatse kan hinder ondervinden van de werkzaamheden.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemingsbedrijf Klein Wieringen. Klein Wieringen is de huidige onderhoudsaannemer van de bruggen e.d. binnen de gemeente Waterland. Zijn er vragen dan kan men contact opnemen met Klein Wieringen, bereikbaar via tel: 0227-512042 of via het e-mailadres info@kleinwieringen.nl.

Meer berichten