Creatieve zomermarkt Middelie

  Nieuws
Breng een bezoekje aan de zomermarkt. (Foto: aangeleverd)
Breng een bezoekje aan de zomermarkt. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

MIDDELIE - Creatievelingen opgelet! Zondag 26 augustus wordt het plein rondom het Wapen van Middelie omgetoverd tot een creatief walhalla; oftewel de traditionele zomermarkt komt er weer aan! De markt wordt voor de 24ste keer georganiseerd door Vereniging Volksvermaak Middelie. Van 11:00 tot 16:00 uur kan iedereen hier terecht.
De Volksvereniging bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers die voor de dorpsbewoners en dan vooral voor kinderen door het jaar heen allerlei activiteiten organiseert. Zoals paaseieren zoeken, een verkleedfeest, viswedstrijd, Koningsdagfeest, tentennacht, dé creatieve zomermarkt en het Sinterklaasfeest met optocht. Om deze activiteiten te kunnen bekostigen wordt deze markt georganiseerd en worden er door de VVM vrijwilligers op deze dag de beroemde broodjes hamburgers verkocht.
Er staan ruim 55 ingerichte kramen klaar met cadeauartikelen zoals sieraden, kraamcadeaus, kaarten en meubels. Maar er is ook brocante, kunst, vintage en vilt te vinden. Dit jaar zijn er ook weer nieuwe creatievelingen bijgekomen. Er is dan ook voor iedereen iets unieks te vinden.
In restaurant Het wapen van Middelie staan de planten van de Floralia tentoongesteld en worden spelletjes gespeeld. Er kunnen weer mooie prijzen gewonnen worden voor jong en oud.Uiteraard is er ook een loterij. Op de markt kunnen kinderen een workshop mozaïek volgen en cupcakes maken. Op het grote terras kan iedereen heerlijk genieten. De toegang voor de markt is gratis. Iedereen kan voor meer info een kijkje nemen op www.vvmmiddelie.nl.

Meer berichten