Speurtocht door Monnickendam tijdens burendag

  Nieuws
Meedoen op burendag tijdens de speurtocht? Dat kan door een mail te sturen naar info@debolder.com. (Foto: aangeleverd)
Meedoen op burendag tijdens de speurtocht? Dat kan door een mail te sturen naar info@debolder.com. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

MONNICKENDAM - Tijdens burendag op 21 september zijn alle buren in Waterland welkom om deel te nemen aan een speurtocht. Het doel is om elkaar beter te leren kennen en uiteraard om een gezellige dag te hebben. Ook de bewoners van Swaensborch wandelen en rollen gezellig mee in de rolstoel. Uiteraard zijn andere deelnemers in een rolstoel ook meer dan welkom.
De tocht start om 09.30 uur bij Bibliotheek Karmac aan 't Spil en leidt door het Groene Hart, langs de Gouwzeeswingers naar de Grote Kerk waar de vragen van de speurtocht de deelnemers door het historisch centrum meenemen. Er wordt een tussenstop gemaakt bij het Weeshuis voor een lekker kopje koffie of thee met appeltaart! Rond 12.00 uur is de verwachting weer terug te zijn in de bibliotheek.
De activiteit wordt georganiseerd door Team Sportservice Waterland-Zaanstreek, WonenPlus Waterland en SCC De Bolder
Aanmelden kan telefonisch of per mail tot en met 19 september. Graag naam en telefoonnummer in de mail vermelden en aangeven of u meedoet aan de wandeling te voet of per rolstoel. Mail: info@debolder.com en tel: 06- 28688276.   

Meer berichten