Herfstvakantie sportspektakels

  Nieuws

WATERLAND - Team Sportservice Zaanstreek-Waterland houdt twee sportspektakels voor de jeugd uit gemeente Waterland. Op maandag 22 oktober wordt in samenwerking met het Sportfondsenbad Monnickendam, het zwembad omgetoverd tot een waterspelparadijs en daar kun je meedoen aan waterspelactiviteiten. Dinsdag 23 oktober is er een Sportspektakel waarbij kinderen aan verschillende sportclinics kunnen deelnemen.
Alle kinderen met minimaal het A diploma zijn uitgenodigd om voor € 3,50 deel te nemen aan dit zwemspektakel op maandag 22 oktober van 13.00 uur tot 14.45 uur. De badmeesters en –juffen van het Sportfondsenbad en de buurtsportcoach van Team Sportservice Zaanstreek-Waterland bundelen hun krachten om de kinderen uitdagende wateractiviteiten aan te bieden. Om 12.45 uur gaat de deur open en om 13.15 uur starten ze centraal met uitleg van de spellen. Zo kan je een partijtje waterpolo spelen, een vliegensvlugge vlottenrace, zwemwedstrijdjes of wordt er gestreden om de snelste tijd op de loopmat.
Natuurlijk is er aan het eind van de middag nog ruimte om vrij te zwemmen tot 14:45 uur. Gezien de voorgaande drukbezochte edities is het raadzaam om je tijdig op te geven! Er kunnen maximaal 80 kinderen deelnemen.

Kennismaken met sporten

In samenwerking met een aantal sportverenigingen organiseert Team Sportservice Zaanstreek-Waterland een sportspektakel in sporthal 't Spil op dinsdag 23 oktober van 11.00 uur tot 13.00 uur in Monnickendam. The Monks, Lycurgus en FC Kondo Budjang bieden een clinic basketbal, atletiek en voetbal aan. Kinderen kunnen voor € 2,- deelnemen. Dit bedrag kan op de dag zelf betaald worden. De kinderen worden verdeeld in drie groepen. Elke groep zal kennismaken met de drie sporten. Kom jij ook? Neem dan je vriendjes en/of vriendinnetjes mee!
Meer informatie en aanmelden

Voor de activiteiten geldt een maximaal aantal deelnemers. Schrijf je in door een e-mail te sturen met naam, leeftijd en de activiteit(en) naar cmanuputty@teamsportservice.nl .

Meer berichten